Валенсия ще нанесе поредна загуба на Виляреал


.

Валенсия ще нанесе поредна загуба на Виляреал

Най-интересният мач в Испания тази седмица противопоставя Валенсия и Виляреал. Той е от голяма важност в битката за местата даващи право на участие в Шампионската лига, въпреки че до края на сезона остават още доста срещи.

Под ръководството на Унай Емери феновете на Валенсия вече забравиха миналия ужасен сезон, когато начело бе Роналд Куман и въпреки финансовите си затруднения “прилепите” отново са там, където им е мястото – в челото ан класирането. Разбира се голяма заслуга за това имат звездите Давид Вия и Давид Силва, които въпреки многото оферти все още са на “Местая”.

Така за момента Валенсия заема втора позиция на 11 точки зад лидера Барселона и на 1 пред Реал и Севиля. В последния си мач за първенство тимът разкова Атлетико с 3:1 и заличи загубата от Реал преди това с 1:0. Иначе за купата на Краля в сряда Лос Че врътна 1:1 като гост на Расинг.

Вия и Силва получиха почивка в турнира за Купата на Краля и сега ще се завърнат със свежи сили. Висенте е наказан за директен червен картон, а Мигел получи забрана за 3 срещи заради тирада по роднините на съдията в мача с Расинг. Алексис е контузен.

При Виляреал времената са трудни. Възпитаниците на Мануел Пелегрини са в тежка серия от мачове с най-силните отбори и това доведе до пропадане в класирането до 7-ата позиция. Все пак разликата с Валенсия е само 4 точки и при победа в дербито може да бъде почти стопена.

През по-голямата част от сезона Маурисио Пелегрини има проблеми с контузените, но сега нещата изглеждат далеч по-добре. Със Сигурност аут за “жълтата подводница” е Маркос Сена, който е наказан за натрупани картони. Нихат е с лека травма, така че отпред вероятно ще видим Йоренте.

Валенсия е доста стабилен у дома, докато Виляреал е в доста лоша форма. Със сигурност гостите ще заиграят по-добре, но след като отминат тежките им мачове. Този с Валенсия е последен и ще бъде загубен.

Вероятни състави:

Валенсия: Ренан, Раул Албиол, Марчена, Дел Орно, Силва, Фернандес, Албелда, Хоакин, Мата, Вия

Виялреал: Лопес, Анхел, Гонсало, Годин, Капдевия, Пирес, Бруно, Егурен, Касорла, Роси, Йоренте

Последни 5 мача:

Валенсия: РПЗРП

Виялреал: ЗЗЗЗР

Прогноза - 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
81