Флик: Четири гола срещу нас е твърде много


Н. Гавазов

Флик: Четири гола срещу нас е твърде много

Старши -треньорът на Барселона Ханзи Флик коментира поражението на неговия отбор с 4:2 от Осасуна в Ла Лига в събота вечер.

"Трябва да приемете тези поражения. Не играхме много добре. Мисля, че това е моя отговорност", коментира Флик пред телевизия Movistar Plus.

"С ротациите се опитах да предпазя футболистите, защото те имат много игрови минути, но не очаквах да играем така. Направихме много грешки, а Осасуна се справи добре. Мисля, че имаше фаул при втория гол, но не съм напълно сигурен, защото все още не съм успял да го видя. Да вкараш четири гола срещу нас е твърде много, но казах на отбора, че трябва да продължим. Програмата е натоварена и сме на прав път", каза още германският специалист.

Ханзи Флик визира ситуацията, при която имаше съмнение за нарушение на защитника на Осасуна Лукас Торо срещу Пау Виктор, но последвалият гол на Браян Сарагоса бе зачетен.

"За мен това е чист фаул", заяви видимо разочарован футболист на Барселона Педри пред Movistar Plus.

"Нормално е да се правят ротации, има много мачове. Това не е оправдание. Още на полувремето изоставахме с два гола. Не влязохме добре в мача. През второто полувреме заслужавахме малко повече, но головете дойдоха, когато бяхме в най-добър вид. Трябваше да преследваме победата след почивката. Трябваше да направим всичко възможно, но при контраатака те ни вкараха нов гол", коментира Педри.

  Сподели
44