Галахър се чувства „ценен” в Атлетико


Н. Гавазов

Галахър се чувства „ценен” в Атлетико

Бившият полузащитник на Челси Конър Галахър каза, че се чувства добре дошъл и ценен в настоящия си клуб Атлетико Мадрид.

Галахър бе ключов играч за Челси през миналия сезон, носейки капитанската лента в повечето мачове, но новият мениджър на "сините" Енцо Мареска каза на Конър през лятото, че вече не се счита за титуляр.

Челси очевидно натискаше Галахър да напусне клуба, тъй като договорът му изтичаше след една година. В резултат на това 24-годишният англичанин бе продаден на Атлетико Мадрид за 36 милиона паунда.

В Мадрид Галахър се оказа в много по-комфортна среда, но Конър не таи злоба към родния си клуб.

"Чувствам се добре дошъл и оценен, което е важно за всеки футболист. Челси е огромен футболен клуб, един от най-големите в света, заедно с Атлетико Мадрид.

Но направих тази вълнуваща стъпка да играя в Шампионска лига и да се състезавам за трофеи. Това ми дава още повече увереност и щастие да играя най-добрия си мач.

Когато се връщам към спомените си за Челси, се чувствам много горд и за мен бе чест да играя за клуба. Но дойде време за промяна и Атлетико Мадрид е перфектният клуб за преминаване към следващата глава в моето кариера. Чувствам се много щастлив да бъда на тази позиция“, заяви Галахър.

  Сподели
72