Субименди вече съжалява за Ливърпул


Н. Гавазов

Субименди вече съжалява за Ливърпул

Халфът на испанския Реал Сосиедад Мартин Субименди съжалява, че е отказал на Ливърпул и се надява мърсисайдският клуб да се върне за него.

През изминалото лято Субименди бе трансферна цел номер едно на Ливърпул, който бе готов да плати освобождаващата клауза от £52 милиона по договора на Мартин.

В крайна сметка 25-годишният испански национал отказа на Ливърпул, за да остане в Реал Сосиедад, където е в системата от дете.

Estadio Deportivo обаче твърди, че Субименди вече съжалява за решението си. Сега Мартин чувства, че това е идеалният момент и идеалната възможност да направи следващата стъпка в кариерата си.

Разочарованието на Субименди може да се дължи на факта, че той все още не е получил нов и подобрен договор от своя клуб. Освен това Реал Сосиедад започна слабо новия сезон и вече е с една точка над зоната на изпадащите в Ла Лига, въпреки че са изиграли мач повече от своите конкуренти.

Субименди се надява, че Ливърпул ще се върне за него, но няма гаранции за това - новият мениджър на "червените" Арне Слот е намерил решение на проблема в опорната зона благодарение на Райън Грейвенберх, който е в най-добрата си форма.

  Сподели
613