Реал Мадрид се прицели в четирима от ВЛ


Н. Гавазов

Реал Мадрид се прицели в четирима от ВЛ

Защитникът на Ливърпул Трент Александър-Арнолд е един от четиримата представители на Висшата лига в списъка с трансферни цели на Реал Мадрид за следващото лято.

Както знаете, договорът на Александър-Арнолд с Ливърпул изтича в края на този сезон и от януари Трент ще бъде свободен да преговаря с чуждестранни клубове, ако дотогава не продължи сътрудничеството си с "червените".

Освен десния фланг на отбраната, Реал планира да подсили и центъра на защитата, като тук, според talkSPORT, испанският гранд се интересува от Кристиан Ромеро от Тотнъм и Вилиам Салиба от Арсенал.

Скаутите на Реал Мадрид бяха по средата на гледането на Ромеро и Салиба в дербито на Северен Лондон на стадион Тотнъм Хотспър миналата неделя, свидетели на победата на Арсенал с 1:0.

И накрая, Реал Мадрид планира да върне полузащитника на Манчестър Сити Родри обратно в родината му. Старши треньорът на Кралския клуб Карло Анчелоти иска да използва 29-годишния испанец в опорната зона, което трябва да развърже ръцете на Джуд Белингам и Федерико Валверде, за да подкрепят атакуващото трио Килиан Мбапе, Винисиус и Родриго.

  Сподели
184