Флик: Мачът с Хирона е от ниво ШЛ


Н. Гавазов

Флик: Мачът с Хирона е от ниво ШЛ

Старши -треньорът на Барселона Ханзи Флик коментира предстоящата среща с Хирона от 5-я кръг на Ла Лига.

"Спечелихме четири последователни срещу и искаме да продължим това. Знам, че ще бъде трудно, защото Жирона играе наистина добре. Това е двубой от най-високо ниво, от ниво Шампионска лига и ние сме далеч от дома. Но имаме самочувствие, трябва да играем на 100 процента, важно е нашите играчи да дадат най-доброто от себе си", каза той на пресконференция.

"Гледах много мачове на Жирона миналия сезон и бях впечатлен от това, което направи треньорът. Но ние знаем как трябва да играем и съм сигурен, че футболистите ще бъдат на нужното ниво. Няма нужда да поглеждаме назад. Основното е ние да сме на 100 процента. Ако не, няма да спечелим. Това е добра проверка за нас, като мач от Шампионската лига", добави Флик.

Каталунците започват кампанията си в Шампионската лига в четвъртък с гостуване на Монако, но Флик не пропуска сблъсъка с Жирона, който е на пето място със 7 точки от първите си четири кръга.

"Не мисля за Шампионската лига, а само за Жирона. Това е като двубой от Шампионската лига и добър тест за нас. Наистина го очаквам с нетърпение", заяви треньорът.

  Сподели
32