Анчелоти призна: Трябва да намерим решение


Н. Гавазов

Анчелоти призна: Трябва да намерим решение

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира второто поредно равенство като гост на своя отбор с 1:1, този път с Лас Палмас на "Гран Канария".

Анчелоти бе много критичен към своя тим, когато говори с медиите след мача, според Diario AS .

"Това бе лошо първо полувреме, това е ясно. В момента ни е трудно да вкараме, тъй като нямаме добър баланс, нямаме лесно възстановяване, нито бързо кръвообращение... Страдаме. Беше подобно на Майорка. Не видях никакво подобрение. Време е да намерим бързо решение и ние ще го намерим.

Трудно ни е да намерим солидността на миналия сезон, това е ясно. Но не трябва да търсим оправдания. Календарът е стегнат и е време за бързо възстановяване, защото в неделя вече има друг мач. Трябва да бъда по-ясен относно стратегията, за да дам яснота на играчите", заяви Анчелоти.

Това беше още една разочароваща вечер за Килиан Мбапе, който остана без гол в трети пореден мач от Ла Лига. Анчелоти призна, че трябва да работи как да извлече най-доброто от французина, както и от останалите си играчи.

"Аз трябва да търся (решение), а не играчите. Когато има проблем, треньорът е този, който трябва да поеме отговорност за намирането на решение. Ще го направя", добави специалистът.

  Сподели
62