Атлетико отново ще преследва всичко


Н. Атанасов

Атлетико отново ще преследва всичко

ВиляреалАтлетико Мадрид
Стадион: "Естадио де ла Серамика“, Виляреал
Дата: 19.08.2024 г.
Час: 22:30

Виляреал започна много колебливо предишния сезон, като в самото начало "жълтата подводница“ беше в долната половина на класирането и бързо смени два треньора, които така и не успяха да стабилизират изявите на тима. В крайна сметка начело отново застана клубната легенда Марселино Гарсия Торал, който не само, че възроди Виляреал, но дори бе на косъм от това да класира отбора за европейските клубни турнири. "Жълтата подводница“ завърши на 8-мо място в крайното класиране.

През лятото Виляреал изкара над 70 млн. евро от трансфери, като само от Сьорлот и Йоргенсен влязоха 55 млн.

Атлетико Мадрид записа разочароващо представяне в последния сезон, в който "дюшекчиите“ постигнаха програмата "минимум“, завършвайки на 4-то място в крайното класиране и се класираха за участие в Шампионската лига, въпреки че целите винаги са били свързани с трофеи. Не беше сигурно дали и Диего Симеоне ще продължи да води столичани, но в крайна сметка легендарният аржентинец удължи договора си до 2027 г.

"Лос колочонерос“ са много активни до момента на трансферния прозорец, като са похарчили над 160 млн. евро за входящи трансфери, от които само 95 бяха за нападателя на Манчестър Сити Хулиан Алварес. Другите нови са Льо Норман и Сьорлот.

Мората, Союнчу, Савич, Паулища и Саул пък напуснаха. Депай и Феликс също са пред раздяла с Атлети.

Прогноза: Виляреал – Атлетико Мадрид 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
17