Ясни са подробности от представянето на Мбапе в Реал Мадрид


Н. Гавазов

 Ясни са подробности от представянето на Мбапе в Реал Мадрид

Появиха се подробности около представянето на френския нападател Килиан Мбапе като играч на Реал Мадрид.

Според Sport.es представянето на играча е планирано за 16 юли, независимо от резултатите на френския национален отбор на Евро 2024. Церемонията ще се състои по следния начин: в центъра на стадион "Сантяго Бернабеу" ще бъде монтирана сцена, до която Мбапе ще върви по коридор от фойерверки под формата на огън. Походът на футболиста ще бъде придружен от музика на известна група, чието име все още не се разкрива. Играчът ще бъде заснет от камера с 360-градусов изглед.

На сцената ще го очакват президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес и почетният президент Хосе Мартинес Санчес. На палубата, инсталирана наблизо, церемонията ще бъде наблюдавана от роднини на Мбапе и други официални гости на събитието.

Договорът на френския футболист с Реал е до 2029 година. Мбапе преди това е играл за ПСЖ. През миналия сезон френският нападател изигра 48 мача за тима, вкара 44 гола и направи 10 асистенции. Авторитетният интернет портал Transfermarkt оценява пазарната стойност на френския нападател на 180 милиона евро.

  Сподели
67