Барса премахна съобщението за Фелиш и Кансело


Н. Гавазов

Барса премахна съобщението за Фелиш и Кансело

Барселона премахна от официалния сайт съобщението за напускането на крилото Жоао Фелиш и защитника Жоао Кансело от клуба. И двамата футболисти играха за каталунския клуб под наем през миналия сезон.

Според журналиста Джерард Ромеро в социалната мрежа X (бивша Twitter), каталунците са изтрили изявлението за напускането на Фелиш и Кансело, тъй като все още искат да задържат и двамата играчи в отбора.

През миналия сезон 24-годишният Фелиш взе участие в 45 мача във всички турнири, в които отбеляза 10 гола и шест асистенции. Настоящият трудов договор на играча с мадридския клуб е до лятото на 2029 г. Според информация, предоставена на портала Transfermarkt, пазарната стойност на футболиста е 30 милиона евро.

През миналия сезон Кансело участва в 44 мача във всички турнири, в които отбеляза четири гола и даде шест асистенции. Настоящият трудов договор на играча с английския клуб е до лятото на 2027 г. Според информация, предоставена на портала Transfermarkt, пазарната стойност на футболиста е 25 милиона евро.

  Сподели
93