Стана ясна позицията на Флик за Фелиш


Н. Гавазов

Стана ясна позицията на Флик за Фелиш

24-годишният нападател на Атлетико Мадрид и португалския национален отбор, който играе под наем в Барселона, Жоао Фелиш може да играе отново за каталунския тим през следващия сезон, съобщава Sport.es.

Според източника, новият треньор на каталунците Ханс-Дитер Флик се интересува от услугите на португалеца. Той даде зелена светлина за повторно наемане и би искал напълно да подпише с португалеца в бъдеще.

Отбелязва се, че германският специалист е провел разговор с нападателя, като е говорил с него за бъдещето на неговия проект. Флик е казал, че не разбира отношението на Шави към Жоао. Германецът иска да направи португалския национал един от водещите атакуващи играчи на своя отбор.

Съобщава се, че сделката може да се осъществи само ако агентът Жорже Мендеш, който представлява интересите на Фелиш, успее да убеди Атлетико да освободи футболиста. По-рано се съобщаваше, че мадридският клуб не иска да пусне играча за по-малко от 60 милиона евро.

24-годишният португалски футболист изигра 44 мача за Барселона във всички турнири, като отбеляза 10 гола и направи шест асистенции. Според информация, предоставена на авторитетния портал Transfermarkt, пазарната стойност на играча е 30 милиона евро.

  Сподели
64