Модрич: Надявам се да спечеля седма ШЛ с Реал Мадрид


Н. Гавазов

Модрич: Надявам се да спечеля седма ШЛ с Реал Мадрид

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич коментира емоционално победата на испанците във финалния мач от Шампионска лига за сезон 2023/2024 с Борусия Дортмунд (2:0).

"Когато дойдох в Реал Мадрид, мечтаех да спечеля една Шампионска лига. Сега се надявам да спечеля седмия си трофей с този клуб. Реал Мадрид е клубът на живота ми, бих искал да завърша кариерата си тук. Наистина ми писна да слушам как хората говорят за възрастта. Нивото ми все още е високо.

Много се радвам и за Тони, че сложи край на клубната си кариера по този начин. Не може да бъде по-добре. Поздравявам го и искам да му благодаря за всичко, което направи за този клуб. Много пъти сме творили история, а днес пак е лудница. Освен това... споделянето на титлата на най-титулуваните играчи на клуба с Начо е нещо уникално“, заяви Модрич.

Припомняме, че хърватският футболист играе за Реал Мадрид от 2012 година. През този сезон Модрич взе участие в 46 мача във всички турнири, в които отбеляза два гола и осем асистенции. Настоящият трудов договор на играча с клуба е до лятото на 2024 г. Според информация, предоставена на портала Transfermarkt, пазарната стойност на футболиста е 8 милиона евро.

  Сподели
115