Реал Мадрид смаза Гуанджоу (видео)


Н. Гавазов

Реал Мадрид смаза Гуанджоу (видео)

Реал Мадрид разгроми със 7:1 лидера в китайската Суперлига Гуанджоу в първи мач от турнето си в най-многолюдната страна в света . Двубоят премина изцяло под диктовката на „белите", които от самото начало обсадиха вратата на своя съперник. Само шест минути бяха нужни на хората на Моуриньо, за да открият резултата чрез Кедира, който се възползва от пробив и центриране на Бензема, за да изпрати с глава топката в далечния ъгъл на китайската врата.

В 31-та минута Месут Йозил бе изведен от Кедира сам срещу притивниковия врата и показвайки класа, преодоля технично стража, за да увеличи разликата на 2:0 за испанците.

Седем минути преди края на полувремето Бензема направи резултата класически след подаване на Роналдо, който успя между двама защитници да промуши топката към французина, а малко след подновяването на играта, националът на "петлите" съвсем отчая съперника си, оформяйки дубъл за 4:0.

Единадесет минути след началото на второто полувреме дойде и часът на Роналдо, който получи топката на десния край на наказателното поле и оставайки сам срещу вратаря, по ефектен начин изпрати топката в далечния долен ъгъл за 5:0.

Резултатът за китайците стана позорен в 71-та минута, когато влезлият малко преди това Хосе получи топката от разигралия се Ди Мария и с бомбен шут увеличи на 6:0. В 83-та минута пък самият Ди Мария се възползва от нескопосан опит на китайските защитници да изградят изкуствена засада и за аржентинският национал не бе проблем, оставяйки сам срещу стража на домакините да отбележи седмия гол за отбора си.

Три минути по-късно домакините най-сетне успяха да се разпишат - възползвайки се от грешка в отбраната на Реал, противников нападател остана сам срещу резервният страж Адан, когото преодоля и изпрати топката в празната врата за 1:7.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
93