Атлетико изпълни програма минимум


Н. Атанасов

Атлетико изпълни програма минимум

Хетафе – Атлетико Мадрид
Стадион: "Колисеум Алфонсо Перес“, Мадрид
Дата: 15.05.2024 г.
Час: 23:00

Хетафе доиграва сезона без напрежение. За разлика от предишната кампания, в която тимът беше до последно в борбата за оцеляване, през настоящата нещата се промениха и то най-вече благодарение на факта, че Хосе Бордалас се завърна обратно на треньорския пост в клуба. В момента тимът от покрайнините на Мадрид е на 10-то място в подреждането и е с 43 точки, като по всичко личи, че това е оптималната позиция, в която Хетафе може да приключи сезона.

Иначе в момента столичани са в серия от две последователни поражения. Последното от тях дойде на гости на намиращия се под чертата състав на Кадис с 0:1.

Арамбари, Дуарте и Майорал са аут за домакините.

Атлетико Мадрид започна и настоящия сезон с амбиции за всеки един възможен трофей. В крайна сметка обаче "дюшекчиите“ ще приключат кампанията без нито една купа. Единствената утеха за хората на Диего Симеоне остава, че изпълниха програма минимум и ще завършат в Топ 4, което ще им гарантира участие в групите на Шампионската лига наесен.

В предишния кръг "лос колочонерос“ спечелиха трети последователен двубой и общо четвърти за последните си пет мача в Примера, надигравайки трудно Селта с 1:0 у дома след късен гол-красавец на аржентинския национал Родриго Де Паул.

В момента Атлетико е на 4-то място и е с актив от 70 точки, което е с осем повече спрямо Атлетик Билбао и на пет зад сензацията Жирона.

Лемар и Молина са контузени за гостите.

Прогноза: Хетафе – Атлетико Мадрид 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
206