Модрич: Страхотна вечер, като много други на „Бернабеу”


Н. Гавазов

Модрич: Страхотна вечер, като много други на „Бернабеу”

38-годишният полузащитник на Реал Мадрид Лука Модрич коментира победата на своя клуб в мача с Барселона (3:2), който се състоя вчера.

"Удивително е. Тази победа ни доближава до титлата в Ла Лига. Страхотна вечер, страхотно представяне на отбора. Никога не се отказваме. Губихме преднина на два пъти, но продължавахме да опитваме, натискахме и накрая си връщахме отново и отново. Страхотна вечер, като много други на "Бернабеу".

Какво позволява на един отбор да обърне такива важни мачове? В допълнение към необходимото качество, това е вяра и невероятен характер, защото всичко това не е случайно. И с такава поддръжка като сега всичко става много по-лесно. Това е невероятно. Бяхме много щастливи и благодарни на феновете. Създадоха невероятна атмосфера. Ние сме там, където искаме да бъдем, с преднина от 11 точки и ни остава само малко разстояние, за да спечелим шампионата.

Влязохме на терена след тежък мач с Манчестър Сити. 120 минути, физически и психически изтощителни. Но за пореден път доказахме, че отборът е добре с физическата си форма и отношение. Трябва да стигнем до края“, заяви Модрич.

Припомняме, че Реал Мадрид, благодарение на гол на Белингам, измъкна победата в 90+1 минута на мача. Мадридският клуб заема първо място в класирането на Ла Лига за сезон 2023/2024. Отборът събра 81 точки в 32 мача. Барселона е на второ място със 70 точки.

  Сподели
96