Лапорта: В Барса всички се борят докрай


Н. Гавазов

Лапорта: В Барса всички се борят докрай

Президентът на Барселона Жоан Лапорта се обърна към феновете на каталунския тим. В четвъртък, 7 март, се навършиха точно три години, откакто 61-годишният функционер отново застана начело на испанския клуб.

"Барса е неустоимо, непобедимо чувство. Насърчавам всички да бъдат по-обединени от всякога в защитата на нашето лого, ценности и отбори. Този сезон имаме още много цели за постигане. Основната е да останем най-добрият мултиспортен клуб в света.

Ние сме действащ шампион на шест лиги, в които се състезават нашите шест отбора (мъжки и женски футбол, баскетбол, хандбал, хокей и футзал). Това е безпрецедентно постижение в историята на клуба. Ако играчите видят, че ние никога не се отказваме, те също няма да се предадат. В Барса всички се борят докрай. Можем да спечелим или да загубим, това е част от спорта, но ние никога не се отказваме, защото победата е част от нашата състезателна същност“, заяви Лапорта.

В момента Барселона заема трето място в класирането на Ла Лига. "Блауграна" има 58 точки след 27 кръга и е на осем точки зад лидера Реал Мадрид.

  Сподели
118