Реал Мадрид с по-големи шансове за Холанд след наградите на ФИФА


Н. Гавазов

Реал Мадрид с по-големи шансове за Холанд след наградите на ФИФА

Реал Мадрид е убеден, че може да си осигури подписа на Ерлинг Холанд за по-малко от €100 милиона отколкото €200 милиона, съобщава Diario AS.

Норвежецът не само оглави стремежа на Манчестър Сити към спечелване на Висшата лига и Шампионска лига, но и надмина конкурентите си си, регистрирайки 52 гола и 9 асистенции в своите 53 изяви. И все пак неуспехът да получи наградата на ФИФА, гласувана от капитани и мениджъри на страни по света, доведе до начало на разговори в лагера на Холанд.

Там смятат, че той щеше да вземе наградата, ако бе в "клуб като Реал Мадрид“, твърди Diario AS. Усещането е, че дори и да е успял да повтори такъв изключителен сезон, тогава той трябва да бъде в отбор, който би му помогнал да си осигури индивидуалните награди. Източникът продължава с подробности, че "член на семейството на Холанд“ също така разговаря по телефона с Реал Мадрид всяка седмица.

Напомняме, че по-рано стана известно, че "бланкосите" възложиха на Джуд Белингам задачата да убеди бившия си съотборник в Борусия Дортмунд, че испанската столица е единственото място, където трябва да бъде.

Докато източници в Мадрид твърдят, че има пари както за Холанд, така и за Килиан Мбапе, изглежда утопично да си представим и двамата да пристигнат в едно и също лято. В крайна сметка бъдещето на Мбапе вероятно ще зависи от много повече това лято и Холанд, колкото и да е добър, може да се окаже, че зависи от голямото решение на французина.

  Сподели
262