Агент: Агуеро ще смени клуба си до края на седмицата


Н. Гавазов

Агент: Агуеро ще смени клуба си до края на седмицата

Трансферът на Серхио Агуеро трябва да бъде осъществен до края на тази седмица, това заяви агентът на нападателя в интервю за Ole. Както е известно, аржентинският национал поиска от ръководството на сегашния си клуб Атлетико Мадрид да бъде обявен за трансфер, а в средата на миналата седмица заяви, че повече няма да се върне на „Висенте Калдерон". Фаворити за подписа на играча са Реал Мадрид и Ювентус, но неотдавна се появи още един отбор - Манчестър Сити, който вижда в лицето на Агуеро идеалният заместник на Тевес.

„Серхио очаква края на Копа Америка, за да седне на масата на преговорите по своя трансфер. Тази неделя всички въпроси ще бъдат окончателно уредени. Агуеро направи много за Атлетико: той поднови договора си, когато му оставаше година до края, изигра над 200 мача за отбора си и изкара две години без отпуска", заяви Хернан Регуера в интервю за Ole.

„Агуеро иска да благодари на феновете и ръководството на Атлетико. Когато започнахме преговорите за неговия трансфер, представителите на клуба не можеха да повярват в случващото се, но сега вече се примираха. Неговият преход в друг клуб не е свързан с пари, а защото Серхио желае да израсне в своята кариера", допълва агента на Агуеро.

 

  Сподели
100