Атлетико ще се затрудни с прилепите


Н. Атанасов

Атлетико ще се затрудни с прилепите

Атлетико МадридВаленсия
Стадион: "Сивитас Метрополитано“, Мадрид
Дата: 28.01.2024 г.
Час: 22:00

Атлетико Мадрид се върна към победите и очаквано се наложи с 1:0 на гости на предпоследния Гранада. По този начин възпитаниците на Диего Симеоне успяха да се върнат обратно в зона "Шампионска лига“, като изместиха отбора на Атлетик Билбао от 4-ото място в класирането. "Дюшекчиите“ имат 41 точки, с колкото са и баските, но столичани са с по-добри показатели, а имат и мач по-малко.

През седмицата "лос колочонерос“ се класираха за полуфиналите в турнира за Купата на Краля, след като отстраниха Севиля след минимална победа с 1:0.

Аут за домакините са Витоло, Лемар и Азпиликуета.

Добрата форма на Валенсия продължи в предишния кръг, когато "прилепите“ записаха четвърта поредна победа. Този път "лос че“ се наложиха с минималното 1:0 у дома над намиращия се в супер форма състав на Атлетик Билао.

Възпитаниците на Рубен Бараха имат 32 точки и вече са 7-ми в класирането, като уверено продължават да се приближават към местата, които дават право на участие в европейските клубни турнири.

Отсъстващи за Валенсия са Канос, Диахаби и Амалах.

"Прилепите“ спечелиха първия двубой по-рано през сезона с убедителното 3:0, като успяха да прекъснат дългата серия от шест последователни загуби над "лос колочонерос“ в Примера.

Прогноза: Атлетико Мадрид – Валенсия 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Валенсия (Рубен Бараха)
 
Мамардашвили
   
Фулкие
Паулища
Москера
Гая
Гиламон
Перес
Пепелу
Гера
Лопес
Дуро
Мората
Гризман
Лино
Саул
Коке
Де Паул
Молина
Ермосо
Витцел
Хименес
   
Облак
 
Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)

Обоснована прогноза: Атлетико Мадрид - Валенсия 1:0

  Сподели
193