Стана известен разговорът между съдиите на Реал Мадрид - Алмерия


Н. Гавазов

Стана известен разговорът между съдиите на Реал Мадрид - Алмерия

Стана известно какво си казаха съдиите по време на скандалния мач от 21-ия кръг на испанската Ла Лига между Реал Мадрид и Алмерия в спорните епизоди от срещата, включително думите на главния рефер на мача Франсиско Хосе Ернандес Маесо. Припомняме, че Реал измъкна победата от Алмерия с 3:2.

Дузпа срещу Алмерия:

ВАР съдия: "Препоръчвам ви ( главният съдия на мача Маесо) да изгледате повторението, за да прецените евентуалната дузпа заради играта с ръка на защитника на Алмерия".

Главен съдия: "Добре, ще погледна... Определено е дузпа. Играч на Мадрид се опитва да отбележи, но топката удря ръката му и защитник на Алмерия му пречи да отбележи гол. Ще дам дузпа без картон".

Голът на Винисиус :

ВАР съдия: "Препоръчвам да гледате допълнително епизода, за да можете да прецените дали тук е имало игра с ръка. Топката удря Винисиус по дясното рамо, що се отнася до мен. Топката го удря по рамото. Преценяваме евентуален фаул в нападение."

Главен съдия: "Съгласен съм с теб, топката удари рамото. Дай ми още един кадър. Страхотно, той удря топката с рамо, това е законен гол. Ще призная гола, няма фаул".

  Сподели
184