Треньорът на Алмерия: Това не ми се случва за първи път тук


Н. Гавазов

Треньорът на Алмерия: Това не ми се случва за първи път тук

Старши- треньорът на Алмерия Гаиска Гаритано коментира поражението на неговия тим в скандалния мач от испанската Ла Лига срещу Реал Мадрид (2:3).

"Обикновено никога не говоря за съдиите, но казано с думи, аз съм по-горещ от... Ако сте видели всичко, разбирате всичко.

Това не ми се случва за първи път тук. Нямам думи да обобщя случилото се днес. Какво мога да кажа?

Видяхте мача и какво се случи. Тогава ние, треньорите, сме наказани за такива разговори. Моето мнение е безполезно, защото сте го видели. Протестирах срещу много решения, но не можех да направя нищо друго“, заяви Гаритано.

Припомняме, че по време на срещата възникнаха три спорни епизода, които бяха решени не в полза на Алмерия, като главният рефер на срещата Франсиско Хосе Ернандес Маесо прибягна до видеоповторение при вземане на решенията си. Първо съдията реши да отсъди дузпа срещу Алмерия в 56-ата минута на мача, която в крайна сметка бе реализирана от Джуд Белингам. След това Маесо реши да отмени гола на Алмерия срещу Реал Мадрид в 62-ата минута на мача. След това реферът отново отсъди в полза на Реал Мадрид, като призна гола на Винисиус в 67-ата минута след преглед на видео повторение.

  Сподели
206