Барса с труден успех срещу Бетис


FUTBOL-TV

Барса с труден успех срещу Бетис

Барселона записа труден успех с 4:2 при гостуването си на Бетис в среща от 21-ия кръг на Ла Лига. Така каталунският тим се доближи на 7 точки от лидера Реал Мадрид, който по-рано днес измъкна 3:2 срещу Алмерия. 

В герой за каталунците тази вечер се превърна Феран Торес. 23-годишният испански нападател блесна с хеттрик. Toрес откри в 21-ата минута. Тогава Педри даде пас по конец по ширина в наказателното поле и Феран Торес получи най-лесната задача - да чусне топката в опразнената врата - 1:0 за Барселона.

В последната минута на редовното време за първата част Роберт Левандовски се разписа, но след намесата на ВАР - голът не бе зачетен.

В 48-а минута Ламин Ямал нацели греда, а Феран Торес бе най-съобразителен и успя да чукне топката в мрежата почти от голлинията, след като тя попадна в краката му от щастлив рикошет - 2:0 за Барселона

След това бившият играч на Реал Мадрид - Иско вкара на два пъти за Бетис, изравнявайки резултата - 2:2. В края Жоао Феликс даде преднина на Барса, в добавеното време Феран Торес оформи хеттрика си. 

  Сподели
142