Суарес: С Меси мечтаехме да завършим кариерите си в Барса


Н. Гавазов

Суарес: С Меси мечтаехме да завършим кариерите си в Барса

Нападателят на Интер Маями Луис Суарес говори за своите съотборници Лионел Меси, Жорди Алба и Серхио Бускетс, като каза, че не може да си представи, че ще играят отново заедно за един и същи клуб. Припомняме, че няколко от бившите партньори на Луис в Барселона играят за американския клуб: Лионел Меси, Жорди Алба и Серхио Бускетс. Преди това те играха заедно за каталунците от 2014 до 2020 г.

"Не мислех, че някога ще играем отново заедно, защото бях сигурен, че Лео Меси ще прекрати кариерата си в Барселона.

През 2019 г. си представяхме, че ще спечелим всички възможни трофеи в Барселона и мечтаехме да завършим кариерата си там. Но първо си тръгнах аз, а после и всички останали.

Трябва да мечтаем за големи неща, така че защо да не мечтаем да спечелим четири титли? Всичко зависи от нас, трябва да го докажем на терена“, заяви Суарес.

Припомняме, че преди това Луис Суарес игра за бразилския Гремио. Нападателят премина в Гремио от уругвайския Насионал през зимата на 2023 г. като свободен агент. Играчът участва в 33 мача от бразилската Серия А, в които отбеляза 17 гола и 11 асистенции. Очакваната цена на футболиста според интернет портала Transfermarkt е 4 милиона евро.

  Сподели
207