Барса се поизмъчи за успеха срещу четвъртодивизионен отбор, но продължи напред


FUTBOL-TV

Барса се поизмъчи за успеха срещу четвъртодивизионен отбор, но продължи напред

Барселона се измъчи при визитата си на четвъртодивизионния Барбастро и след 3:2 все пак се класира за 1/8-финалите в турнира за Купата на Краля.

В 19-ата минута каталунците поведоха, след като бразилското дясно крило намери Фермин Лопес, а младият полузащитник от близка дистанция не остави шансове на стража на Барбастро – 0:1.

Барса стигна до втория си гол - пет минути след почивката.  Ектор Форт изманеврира съперников играч на границата на наказателното поле и намери с прекрасен фалцов и остър пас непосредствено до аут линията Рафиня, който връхлетя изневиделица и разстреля справящия се чудесно до този момент Фабрега.

В 60-ата минута след центриране от корнер се стигна до разбъркване в наказателното поле на Барса, Хайме свали с глава за Адриа де Меса, който от близка дистанция намали на 1:2. 

В 88-ата минута Роберт Левандовски възстанови аванса от два гола за Барселона, след като реализира хладнокръвно дузпа, отсъдена за игра с ръка на Хавито. В добавеното време на срещата обаче се стигна до нов 11-метров наказателен удар, но този път на сметката на домакините, след като Фермин Лопес извърши нарушение в наказателното поле. Марк Прат отбеляза втори гол за Барбастро, но твърде късно и в крайна сметка Барса се класира напред.

  Сподели
150