Реал Мадрид е разочарован от последните коментари на Мбапе


Н. Гавазов

Реал Мадрид е разочарован от последните коментари на Мбапе

Реал Мадрид е разочарован от последните коментари на нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе.

Кралският клуб отчаяно е искал да задържи всичките си действия по отношение на Мбапе зад кулисите до лятото, но след като избягваше медиите през целия сезон, френският нападател наруши мълчанието си в сряда вечер.

Мбапе каза пред френската преса, че "всички страни са защитени“, независимо какво се случва с бъдещето му, като същевременно призна, че решението му все още не е взето. Съобщава се, че Реал Мадрид е дал краен срок на Мбапе до средата на януари, до който той трябва да им отговори.

El Chiringuito информира снощи, че думите на Мбапе не са били добре приети на "Сантяго Бернабеу".

"Реал Мадрид не се забавляват от думите на Мбапе. Те не искат да влизат в драма, продължила цял сезон, но изглежда, че Мбапе го желае“, коментира журналистът Хосеп Педрерол.

Френският нападател е на разположение безплатно и досега той е водил делата си според собствените си условия през последните няколко години. Реал Мадрид имаше желание да обърне тази динамика, но ще трябва да го направи с презумпцията, че "бланкосите" са опцията, която той иска над всички останали, в противен случай единствените им други възможности ще бъдат да се оттеглят от сделка или да играят играта според условията на Мбапе.

  Сподели
318