Хеттрик на Гризман беляза поредната победа на Атлетико


FUTBOL-TV

Хеттрик на Гризман беляза поредната победа на Атлетико

Хеттрик на Антоан Гризман беляза поредната победа на Атлетико Мадрид в Ла Лига през последните седмици. "Дюшекчиите" се наложиха с 3:0 при визитата на Селта в среща  от 10-ия кръг на испанския шампионат.

Срещата започна равностойно, като на моменти домакините имаха известно предимство. Тяхното пропадане започна в 25-ата минута, когато вратарят Иван Вийяр си изпроси нелеп червен картон, събаряйки в наказателното поле играч на мадридчани. Веднага след това съдията посочи бялата точка и Антоан Гризман реализира дузпата, за да даде преднина на своите.

В 56-ата минута Джонатан Бамба стреля от границата на наказателното поле, но уцели напречната греда. В 64-ата минута Антоан Гризман вкара второто си попадение в мача, а шест минути след това французинът получи подаване от Науел Молина и не остави шансове на Гуаита, оформяйки хеттрика си. 

Така столичани събраха 22 точки и са втори в класирането, изоставайки с 3 от лидера Реал (Мадрид), но с мач по-малко. Селта остана без победа в 6-и последователен мач и е в зоната на изпадащите с едва 6 пункта от 10 двубоя.

  Сподели
109