Бензема: Ще направим сезона труден за Барселона


Н. Гавазов

Бензема: Ще направим сезона труден за Барселона

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема за пореден път заяви, че той никога не е имал намерение да напуска клуба и допълни, че е доволен от представянето си през сезон 2010/11. Както е известно, през първата си година на „Сантяго Бернабеу" френският национал не се представи според очакванията и това породи спекулациите, че той ще напусне клуба.

Говорейки пред AS , нападателят заяви, че никога не възнамерявал да оставя Кралския клуб и допълни също така, че отборът му може да бъде конкурентноспособен на Барселона през новия сезон.

„Никога не съм мислел да напускам Реал и да напусна отбора в трудни времена. Смятам, че това е една от силните ми страни и част от моята философия. Сезонът не започна добре, но неуспехите ме промениха към по-добро. Мисля обаче, че изпълних очакванията", цитира AS думите на Бензема.

„Тази година ще бъдем много силни. Всички в отбора сме задружни и имаме много добър треньор. Можем да победим Барселона и аз никога не съм се съмнявал в това. Разполагаме със страхотен отбор, но миналия сезон започнахме с нов треньор и доста нови футболисти и ни трябваше време да се сработим. Сега продължаваме със същата група играчи и няколко нови попълнения и аз съм сигурен, че ще бъдем много конкурентоспособни. Ще направим сезона много труден за Барселона, мога да ви уверя в това", допълва френският национал.

 

  Сподели
86