Целите пред Атлетико отново са високи


Н. Атанасов

Целите пред Атлетико отново са високи

Атлетико Мадрид - Гранада
Стадион: "Сивитас Метрополитано“, Мадрид
Дата: 14.08.2023 г.
Час: 22:30

Атлетико Мадрид завърши на 3-то място в крайното класиране, като сезонът за "дюшекчиите“ беше на прилив и отлив. Първата част на кампанията беше пълен провал за столичани, които отпаднаха от групите на Шампионската лига, след това и от турнира за Купата на Краля. През втория дял на кампанията играчите на Диего Симеоне се надигнаха и в крайна сметка завършиха на два пункта от втория в класирането Реал Мадрид.

Ел Чоло стартира 12-я си сезон начело на Атлети. Мнозина смятат, че аржентинецът няма какво повече да даде на отбора, но пък не е изключено от ръководството на мадридчани да предложат нов договор на клубната легенда, тъй като настоящият му е до края на сезон 2023/24.

Галан и Моуриньо са новите в тима, а Куня, Лоди и Кондогбия напуснаха.

Гранада се завръща в елитната Примера след само един сезон в Сегунда. Андалусци взеха поправителния от първия път, като дори спечелиха долния ешелон, завършвайки на 1-во място със 75 точки. Целта пред играчите на Пако Лопес е повече от ясна - да оцелеят. За целта обаче отборът трябва значително да подобри представянето си далеч от дома, тъй като през последния сезон допусна цели 11 поражения като гост.

Прогноза: Атлетико Мадрид - Гранада 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
315