Барселона призна, че преговаря със Санчес


Н. Гавазов

Барселона призна, че преговаря със Санчес

Вицепрезидентът на Барселона Жозеп Мария Бартомео потвърди вчерашната информация, че каталунския клуб е започнал преговори с Удинезе за трансфер на чилийския нападател на италианския отбор Алексис Санчес. Както е известно, испанският и европейски шампиони е свързани отдавна с 22-годишното крило и Bartomeu се надява сделката да бъдат осъществена.

"Ние сме оптимисти, но преговорите току-що започнаха и всичко е в начален етап. Ние наистина преговаряме за Санчес. Знаем, че той е ценен играч, затова има и толкова много отбори, които го преследват. Ние обаче трябва да продължим да преговаряме и ще видим какво ще се случи в следващите няколко дни", заяви Бартомео за чилийския вестник La Tercera.

Тази новина идва буквално минути, след като днес от Удинезе потвърдиха информацията, че пет европейски гранда се интересуват от подписа на звездата. Сред кандидатите за услугите на нападателя са освен Барселона, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, също така и два италиански отбора, но според шефовете на „фриулците". Санчес със сигурност няма да играе в италиански тим.

 

  Сподели
84