Алонсо: Аз мога да се завърна на Анфийлд


Н. Гавазов

Алонсо: Аз мога да се завърна на Анфийлд

Полузащитникът на Реал Мадрид Шаби Алонсо направи сензационното признание, че не изключва вероятността един ден да се завърне отново на „Анфийлд". Както е известно, по време на петгодишният си престой в Ливърпул, испанският национал се превърна в любимец на феновете на „мърсисайдци", след като бе част от тима, който спечели Шампионската лига през 2005 година в Истанбул, а през 2009 година бе много близо до спечелването на титлата.

След влошаването на отношенията си с мениджъра Рафа Бенитес обаче, Алонсо с нежелание премина в Реал Мадрид, но все още много от феновете на „червените" се отнасят с уважение към него.

На въпрос зададен от клубната телевизия на Ливърпул, дали някога би се върнал на „Анфийлд", испанският национал не изключи тази възможност.

„Защо, защо да не стане? Мисля, че във футбола се случват толкова много неща, защо да не се случи и това? Аз продължавам да съм обзет от червената страст и при определени обстоятелства бих се завърнал. В момента не зная какво може да стане, но никога не казвай никога", заяви Алонсо.

 

  Сподели
108