La Gazzetta dello Sport: Реал готви обмен - Кака за Майкон


Н. Гавазов

La Gazzetta dello Sport: Реал готви обмен - Кака за Майкон

Днес, на първите страници на италианския печат се появи поредната сензационна информация, че Реал Мадрид ще привлече бразилския десен бек Дъглас Майкон, а като част от сделката ще бъде Кака, който ще премине в тима на Интер. Тази теория не се тиражира за първи път в медийното пространство, след като преди време La Gazzetta dello Sport отново писа за този сценарии.

Според днешният брой на изданието, Жозе Моуриньо е провел поредица от телефонни разговори с наставника на „нерадзурите" Леонардо, относно евентуална сделка. Добре е известно, че португалският специалист искаше бразилския защитник още миналото лято. Президентът на синьо-черните Масимо Морати все още не е решил дали ще се раздели с Майкон , въпреки желанието си да привлече Кака.

Самият Кака обаче неведнъж е заявявал, че иска да остане на „Сантяго Бернабеу" и да печели трофеи с белия екип. Друг довод, който може да се окаже деликатен момент за президента Морати е годишната заплата на бразилеца, която е в размер на 10 милиона евро.

  Сподели
91