Бащата на Фати изригна срещу Барселона


Н. Гавазов

Бащата на Фати изригна срещу Барселона

Бащата на нападателя на Барселона Ансу Фати разкритикува ръководството на каталунския клуб и намекна за евентуално напускане на сина си заради липса на игрово време. Заслужава да се отбележи също, че в профила си в социалните медии Бори Фати се отписа от акаунта в Барселона и се абонира за Байерн.

"Ансу не иска да напуска Барселона, но аз искам той да успее. Повече няма да ходя на стадиона, много съм ядосан на клуба. След месец определено ще се срещнем с Жорже Мендеш ( агентът на Ансу ).

Притеснява ме, че Ансу играе толкова малко. Говорим за испански национал от Ла Масия. Той заслужава много повече. Не знам защо Хави не включва Ансу. Той трябва да има своите причини. Ансу не изпитва отвращение към него, тъй като Шави винаги е бил негов идол. Но аз... аз съм много ядосан като баща.

Матеу Алемани ( спортен директор на Барселона) ми каза, че Ансу е част от наследството на клуба. Като баща казах на Ансу, че ако ситуацията не се промени, ще е по-добре той да си тръгне. Но Ансу ми каза, че не е съгласен с мен по този въпрос. Той иска да остане. Ако зависеше от мен, щях да напусна Барселона утре. Но Ансу ми казва, че греша", цитира Metro думите на Бори Фати.

  Сподели
367