Бускетс ще реши за бъдещето си в близко време


Н. Гавазов

Бускетс ще реши за бъдещето си в близко време

Полузащитникът на Барселона Серхио Бускетс ще се възползва от международната пауза, за да проучи предложението за удължаване на договора на клуба и да вземе окончателно решение. На полузащитника се предлага споразумение 1+1 с автоматично удължаване на договора за един сезон, ако Серхио изиграе определен брой мачове, според Mundo Deportivo.

Бускетс наскоро обяви, че се оттегля от испанския национален отбор, така че сега има свободни две седмици, за да обмисли бъдещето си. Според испанското издание допълнителен стимул за играча да остане в столицата на Каталуния е нежеланието да промени познатата среда.

В същото време Бускетс няма нищо против да опита силите си в други шампионати. По-специално, той е привлечен от потенциалната възможност да играе в МЛС за Интер Маями с Лионел Меси, ако аржентинецът реши да се премести от Париж. Твърди се, че полузащитникът дори предварително е съгласувал условията по договора си. От друга страна, в Саудитска Арабия се готви добра оферта (36 милиона евро "чисти" за два сезона) за полузащитника на Барса Ал-Насър, който се играе от Кристиано Роналдо.

  Сподели
222