Нежелан в Челси празнува след „Ел Класико“ в съблекалнята на Барселона


FUTBOL-TV

Нежелан в Челси празнува след „Ел Класико“ в съблекалнята на Барселона

Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг беше забелязан да празнува със своите бивши съотборници от Барселона, след победата с 2-1 срещу Реал Мадрид в неделя.

Габонският нападател напусна "Камп Ноу" през лятото на 2022-ра година, за да се присъедини към Челси. През този сезон Обамеянг изигра 18 мача за сините от Лондон като отбеляза едва 3 гола.  Бившият капитан на Арсенал не се е появявал в игра от 26-ти февруари при загубата от Тотнъм и изглежда очевидно, че Греъм Потър не го включва в плановете си.    

Според трансферния инсайдър ФабрициоРомано дните на Обамеянг в Челси са преброени, а футболистът продължава да поддържа прекрасни отношения, както с борда на Барселона, така и с треньора Шави. Твърди се също, че агентът на играча е направил опит да върне габонеца на Камп Ноу още през януари, но не е било възможно, заради правилата на ФИФА.

Отборът на Челси има нужда да намали състава си, след като похарчи 600 милиона паунда за нови попълнения и по всичко изглежда, че ще се търси нов клуб на 33-годишния нападател.

ХРИСТО ХРИСТОВ

  Сподели
395