Барса не си даде много зор за 3-те точки срещу Кадис


FUTBOL-TV

Барса не си даде много зор за 3-те точки срещу Кадис

Барселона се наложи над Кадис с 2:0 на "Камп Ноу". Сержи Роберто откри резултата в 43-ата минута, а в добавеното време на първата част Роберт Левандовски се разписа и сложи точка на спора. Трябва да се отбележи, че за Барса не играха голяма част от титулярите.

Каталунците започнаха добре мача и владееха много топката през първото полувреме, но головете дойдоха чак малко преди почивката. 

В 43-ата минута Феран финтира двама бранители в наказателното поле и подаде към Левандовски. Голмайсторът насочи топката с глава, но тя би избита от голлинията. Сержи Роберто обаче не сбърка при добавката - 1:0. Секунди по-късно Барса вече водеше с два гола. Сержи Роберто напредна в близост до наказателното поле и намери Левандовски. При първата си добра възможност полякът се разписа с прецизен удар.

След почивката имаше още положения на гол, но такъв не падна. Левандовски нацели греда. Трябва да се отбележи, че два гола на Кадис не бяха зачетени, поради засади. А освен това гостите нацелиха и греда. В крайна сметка Барса постигна целта си и зарадва феновете на стадиона. 

  Сподели
354