Барселона ще запише седма поредна победа


Н. Гавазов

Барселона ще запише седма поредна победа

Барселона - Кадис

Стадион: "Камп Ноу", Барселона

Дата: 19.02.2023 г.

Час: 22:00

Съдия: Пабло Гонзалес

Барселона посреща Кадис в мач от 22-ри кръг на Примера дивисион. Каталунците са единственият отбор в лигата с пет поредни победи и заслужено са на върха в таблицата за класиране. Андалусците пък имат само пет успеха през сезона и се борят за своето оцеляване. Ще има ли интрига в тази среща или домакините ще вземат своето без никакви проблеми? Това ще разберем в късната неделна вечер, когато двата тима излязат на "Камп Ноу".

В действителност Барселона е в серия от шест поредни победи, започвайки с успех на гости на Атлетико в началото на януари. В последния кръг хората на Шави се наложиха с 1;0 на гости на Виляреал. През този период каталунците допуснаха само едно попадение, като бяха точни девет пъти. Благодарение на препъванията на Реал Мадрид, "блаугранас" увеличи преднината си на върха и сега тя е на 5 точки, но "бланкосите" изиграха своя мач вчера, което означава, че пореден успех на Барса ще направи разликата 8 пункта. Единствената засечка на каталунците в този период е равенството 2:2 с Манчестър Юнайтед в Лига Европа, но предстои реванш, за това е рано да говорим за представянето на испанците в турнира.

Кадис е 16-ти, на две точки от опасната зона. В интерес на истината андалусците изглеждаха обречени през есента, но сега това не е така. Тимът постигна три победи и едно равенство в последните си шест мача, като единият успех бе на терена на Валенсия, който в случая е конкурент на Кадис. Тези резултати не са присъщи за тим, борещ се за оцеляването си и който подцени сегашния Кадис, той ще има проблеми.

Барселона е без контузените Дембеле, Бускетс, Педри и наказания Араухо. За гостите ням да играят контузените Залдуа, Гариод, Мари и наказания Еспино.

Барселона е фаворит в мача. Някои почитатели предлагат азиатски хендкап от -2.5 за Барселона, но според нас това е много рисковано, защото сегашният Кадис няма нищо с онзи от есента. Съветът ни е да бъдем по-умерени, а това се изразява в победа за Барселона с два гола разлика и чиста мрежа за каталунците.

Прогноза: Барселона – Кадис 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Кадис (Серхио)
 
Ледесма
   
Карселен
Фали
Хернандес
Арсамендия
Бонгонда
Алкарас
Фернандес
Окампо
Роджер
Гуардиола
Фати
Левандовски
Рафиня
Кеси
Де Йонг
Гави
Алба
Гарсия
Кристенсен
Кунде
   
Тер Щеген
 
Барселона (Шави)

Обоснована прогноза: Барселона - Кадис 2:0

  Сподели
363