Атлетико Мадрид с неочаквана грешка у дома


FUTBOL-TV

Атлетико Мадрид с неочаквана грешка у дома

Атлетико Мадрид допусна неочаквана грешка у дома и завърши с Еспаньол само 1:1. Равенството е още по-неприятно за домакините, след като те играха близо 70 минути с човек повече на терена, тъй като Леандро Кабрера от каталунския отбор бе изгонен с директен червен картон в средата на първата част.

В 34-ата минута Марко Йоренте пропусна чудесна възможност за Атлетико, като силният му удар профуча над напречната греда. В 62-рата минута Еспаньол успя да открие резултата след много хубава акция. Хоселу свали топката с глава при центриране и Серхи Дардер с плътен удар опъна мрежата на домакините.

в 78-ата минута Жоао Феликс все пак успя да изравни за Атлетико Мадрид от отлична позиция, като стреля плътно до левия стълб. 

В осмата минута на добавеното време на мача пропуска за "дюшекчиите" направи и Нахуел Молина, който стреля от чудесна позиция покрай десния стълб.

Атлетико все още е на трето място, но рискува да бъде изпреварен от Бетис, а и вече изостава сериозно от Реал Мадрид и Барселона. Еспаньол е на незавидната 16-а позиция.

  Сподели
318