Емери: Липсваше яснота при последния пас


Н. Гавазов

Емери: Липсваше яснота при последния пас

Старши -треньорът на Виляреал Унай Емери говори за причините за опустошителната загуба от Барселона с резултат 3:0, а също така сподели мнението си за смъртта на бившия вицепрезидент на клуба Хосе Мануел Ланес.

"Искам да запазя спомена за Хосе Мануел жив, защото той започна нашия футболен проект преди много години. Искахме да посветим победата на семейството му, да предадем неговия борбен дух, но не стана така. Получи се лоша игра и сега трябва да се съсредоточим върху мача в неделя [срещу Алмерия]. Работя активно с Хосе от две години и това е новина, която ни засяга много.

Знаехме, че Барселона е опасна и ни липсваше яснота при последния пас и последното действие. Доказано е, че са по-ефективни. Знаехме, че при 1:0 трябва да издържим, защото ако вкараха втори гол, щеше да е по-трудно. Не можахме, болеше ни, но завършихме срещата с високо вдигнати глави. Знаехме, че те трябва да дадат всичко от себе си, след като загубиха от Реал Мадрид, така че засега трябва просто да продължим", заяви Емери.

  Сподели
391