Анонс на 7-ми кръг на Примера Дивисион


Н. Атанасов

Анонс на 7-ми кръг на Примера Дивисион

Атлетик Библао - Алмерия
Дата: 30.09.2022 г.
Час: 22:00

Атлетик Билбао записа втора поредна и общо четвърта победа до момента. Преди паузата за националните отбори баските се наложиха с 3:2 у дома над Райо Валекано. Така "лъвовете“ събраха 13 точки и са на 4-то място в класирането. Треньорът Ернесто Валверде не може да разчита на Баленциага, Берчиче, Агирецабала и Весга. Ерера и Вивиан са под въпрос.

Новакът Алмерия пък инкасира трета последователна загуба и общо четвърта на сметката си до настоящия момент. В предишния кръг южняците отстъпиха с 0:1 на гости на Майорка. Андалусци имат 4 точки и са на 16-та позиция в колоната. Нието, Мартос, Баптищао, Сентейес и Рохас са с травми.

Прогноза: Атлетик Билбао - Алмерия 2:0


Кадис- Виляреал
Дата: 01.10.2022 г.
Час: 15:00

След като стартира кампанията по ужасяващ начин, допускайки пет поредни загуби, Кадис дочака първата победа в Ла Лига, която дойде в предишния кръг на гости на новака Валядолид за крайното 1:0 и то след гол в добавеното време на двубоя. Въпреки успеха, южняците остават под чертата, като заемат 18-то място със своите 3 точки. Гаридо и Лозано все още не са възстановени.

Амбициозният тим на Виляреал направи втори пореден мач без победа. Преди паузата за националните отбори "жълтата подводница“ завърши 1:1 на гости на Севиля. С добавената точка хората на Унай Емери имат 11 и са 6-ти в подреждането. Алберто Морено, Фойт, Жерар Морено и Тригерос са аут.

Прогноза: Кадис - Виляреал 0:2


Хетафе - Валядолид
Дата: 01.10.2022 г.
Час: 17:15

След трудния старт на сезона Хетафе постепенно започна да набира скорост и в предишния кръг хората на Кике Санчес Флорес постигнаха втора поредна победа в Примера, надигравайки с 2:0 коравия Осасуна. Така клубът от покрайнините на Мадрид вече има 7 пункта и е на 14-то място в класирането. Алдерете, Джене и Мила са с травми.

Новакът Валядолид инкасира втора поредна и общо четвърта загуба до момента. В предишния кръг "виолетовите“ допуснаха драматично поражение у дома от Кадис след гол в 92-ата минута за крайното 0:1. Така кастилци остават с 4 точки и са 18-ти. Перес е аут.

Прогноза: Хетафе - Валядолид 2:1


Еспаньол - Валенсия
Дата: 02.10.2022 г.
Час: 15:00

Еспаньол инкасира втора поредна и общо четвърта загуба до момента. В последния си мач от Примера "папагалчетата“ отстъпиха на гости на Реал Сосиедад с 1:2. Така каталунците са 17-ти и имат 4 точки. Педроса, Ласо и Санчес са аут.

Валенсия пък записа втора поредна домакинска победа и общо трета до момента. Преди паузата за националните отбори "прилепите“ се наложиха с 3:0 над Селта. Така възпитаниците на Дженаро Гатузо имат 9 точки и са 9-ти. Отсъстващи за гостите са Доменех и Муса.

Прогноза: Еспаньол - Валенсия 0:1


Селта Виго - Бетис
Дата: 02.10.2022 г.
Час: 17:15

Селта допусна втора поредна загуба и общо трета на сметката си. В предишния кръг "небесносините“ отстъпиха с 0:3 от Валенсия, а поражението остави играчите на Едуардо Куде със 7 точки, като галисийци са 13-ти в подреждането. Пасиенсия е аут за домакините.

Бетис записа пета победа от началото на сезона, като в предишния кръг "зелено-белите“ се наложиха с 2:1 у дома над новака Жирона. Така селекцията на Мануел Пелегрини има 15 точки и е на 3-то място в класирането. В лазарета на севилци са Камараса, Фекир, Хуанми, Руис и Сабали.

Прогноза: Селта Виго - Бетис 2:3


Жирона - Реал Сосиедад
Дата: 02.10.2022 г.
Час: 19:30

Новакът Жирона записа трето поражение до момента, след като в последния си мач в Ла Лига каталунците отстъпиха с 1:2 от Бетис. Поражението остави клуба от едноименния град със 7 точки, а Жирона е на 11-та позиция. Контузени за домакините са Мартин, Гарсия, Кебе, Стуани, Ерера, Тератс, Лопес и Урена.

Реал Сосиедад записа трети успех до момента, след като се наложи с 2:1 у дома над Еспаньол. Възпитаниците на Иманол Алгуасил имат 10 точки са 8-ми в таблицата. В лазарета на гостите са Оярсабал, Меркеланс, Фернандес, Баренечеа, Садик и Мартин, а Льо Норман е под въпрос.

Прогноза: Жирона - Реал Сосиедад 1:2


Райо Валекано - Елче
Дата: 03.10.2022 г.
Час: 22:00

Райо Валекано допусна втора поредна загуба далеч от дома и общо трета до момента. В предишния кръг столичани отстъпиха с 2:3 на гости на Атлетик Билбао. "Пчелите“ са 12-ти и са със 7 точки. Мартин, Санчес и Лопес са с травми.

По всичко личи, че Елче ще бъде активно замесен в битката за оцеляване през настоящия сезон. В предишния кръг валенсаинци инкасираха четвърта поредна и общо пета загуба в актива си. Този път клубът от едноименния град отстъпи с 0:3 на гости на Барселона. Елче е на последното 20-то място и има 1 точка. Маскарел и Аламо са контузени.

Прогноза: Райо Валекано - Елче 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
357