Барса ще прекъсне лошата серия срещу Кадис


Н. Гавазов

  Барса ще прекъсне лошата серия срещу  Кадис

Кадис - Барселона

Стадион: "Нуево Мирандия", Кадис

Дата: 10.09.2022г.

Час: 19:30 ч.

Съдия: Карлос дел Серо

Кадис посреща Барселона в мач от петия кръг на Примера дивисион. Това ще е двубой между най-доброто нападение в лигата и втората най-лоша защита, а този факт сякаш предрича изхода на сблъсъка.

Кадис загуби и четирите си мача до момента, като отборът няма дори отбелязан гол. Последно андалусците гостуваха на Селта и загубиха с 3:0, като гостите не отправиха нито един точен удар към вратата на галисийците, което е още едно доказателство за безобразната игра на колектива на Серхио.

Барселона започна сезона с шокиращо нулево равенство срещу Райо Валекано, но след това каталунците записаха три победи с голова разлика 11:1. Отборът играе с настроение, а по всичко изглежда, че Шави е намерил правилната химия сред новите попълнения и най-вече в отношенията между Левандовски и Рафиня. Полският нападател вече има пет гола и е видимо, че ще играе важна роля в състава на "блаугранас". През седмицата Барселона бе домакин на Виктория Пилзен в Шампионска лига и постигна победа с 5:1, като Лева се отчете с хеттрик в тази среща.

Домакините са без Алкарас, който лекува травма. Гостите нямат кадрови проблеми.

През последните два сезона Кадис създаде много проблеми на Барселона. Андалусците нямат загуба в четири поредни мача срещу "блаугранас" и записаха две победи в този период. Картината обаче е много различна сега. В началото казахме, че това е двубой между най-доброто нападение в лигата и втората най-лоша защита, но това е среща и между най-лошото нападение (Кадис) и втората най-добра защита в лигата (Барселона).

Изводът от казаното по-горе е, че всичко освен убедителна победа за гостите ще е голяма изненада.

Прогноза: Кадис - Барселона 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Шави)
 
Тер Щеген
   
Кунде
Араухо
Гарсия
Балде
Гави
Бускетс
Педри
Рафиня
Левандовски
Дембеле
Лосано
Окампо
Аларкон
Бланко
Алехо
Еметерио
Еспино
Густ
Хернандес
Залдуа
   
Ледесма
 
Кадис (Серхио Гонзалес)

Обоснована прогноза: Кадис - Барселона 0:3

  Сподели
375