Барса направи всичко възможно за да падне (видео)


В. Мухарски

Барса направи всичко възможно за да падне (видео)

Барселона загуби като гост от Реал Сосиедад в среща от 34-ти кръг на Ла Лига. Това бе едва второ поражение за "каталунците" през този сезон. При евентуална победа, Барса щеше да се доближи на точка от титлата, но сега те ще трябва да вземат още четири.

Двубоят започна добре за "синьо-червените", като още в 5-ата минута Афелай получи пас от Меси и стреля, но стражът на домакините се намеси. Десет минути по-късно Раул Тамудо бе изведен на добра позиция, но ударът му не намери целта.

В 29-ата минута топката като на шега стигна до Тиаго Алкантара, който останал очи в очи с вратаря на Сосиедад, вкара за 1:0. След почивката играчите на Барса не си дадоха много зор и това логично даде преимущество на домакините.

В 71-ата минута Диего Ифран, който бе оставен сам срещу Пинто, се разписа за 1:1. "Каталунците" опитаха да атакуват и да стигнат до нов гол. Габриел Милито вкара топката в мрежата, но преди това бе прозвучал сигнал за засада. В 83-ата минута Шаби Прието от дузпа оформи крайния резултат - 2:1 за Реал Сосиедад.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
136