Барса с грешна стъпка на старта в Ла Лига (видео)


FUTBOL-TV

Барса с грешна стъпка на старта в Ла Лига (видео)

Барселона допусна изненадващата грешка на старта на Ла Лига, завършвайки наравно 0:0 срещу Райо Валекано. Мадричани за трети пореден мач в първенство остават непобедени срещу каталунците.

За "блаугранас“ официален дебют направиха Роберт Левандовски, Рафиня, Андреас Кристенсен и влезлият от пейката Франк Кесия.

Двубоят почти започна по мечтан начин за Левандовски, който успя да се разпише още в 13-ата минута, но се оказа, че е имало засада и попадението не бе зачетено.

В добавеното време на първата част Райо можеше да открие резултата при първата си възможност от началото на двубоя. Алваро Гарсия бе изведен на добра позиция, финтира Араухо и бе сам срещу Тер Стеген в наказателното поле. Вратарят излезе отлично и блокира удара, но играчът на гостите можеше да подаде към Камейо, който бе напълно непокрит. 

Левандовски бе близо до мечтан дебют. В 82-ата минута Де Йонг открадна топката пред наказателното поле на съперник и намери поляка, а той отправи хубав удар, но кълбото мина покрай дясната греда.

Малко преди края Кесие прати топката в мрежата, но бе в положение на засада. 

В добавеното време на срещата Серхио Бускетс удари в лицето Радамел Фалкао и получи втори жълт и респективно червен картон.

В петата минута на добавеното време Райо стигна до гол след като Салви Санчес стреля, Тер Стеген спаси и Фалкао добави на празна врата, но попадението не бе зачетено.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
757