Барса, без настроение, вкара само два на Осасуна (видео)


В. Мухарски

Барса, без настроение, вкара само два на Осасуна (видео)

Барселона победи Осасуна с 2:0 в мач от 33-ти кръг на Ла Лига. Подобно на своя колега от Реал Мадрид Жозе Моуриньо, който по-рано днес пусна голяма част от резервите си в двубоя с Валенсия, Джосеп Гуардиола също запази голяма част от звездите си. На пейката седнаха Лео Меси, Чавиер Ернандес, Андрес Иниеста и Педро Родригес.

Двубоят очаквано започна с натиск на "каталунците". Давид Вийя и Афелай обстрелваха вратата на гостите в първите минути, но без резултат. В 24-ата минута феновете на "Камп Ноу" имаха повод за радост, след като техните любимци поведоха в резултата. Суарес намери добре Вийя, който без проблеми се разписа за 1:0.

След почивката липсваха чистите голови положения. При едно от малкото, влезналия като рзерва Иниеста стреля, но ударът му мина над вратата. Малко преди края на срещата Валтер Пандиани пробва рефлексите на Валдес, но стражът се справи със ситуацията.

Все пак в 88-ата минута влезналия като резерва Лео Меси се разписа за крайното 2:0. С асистенция се отчете Алвеш. До края на срещата гостите опитаха, отново чрез Пандиани, да върнат едно попадение, но това така и не стана и играчите на Барса се поздравиха с победата.

  Сподели
141