Реал и Барса с ремита в кръга на Ла Лига


FUTBOL-TV

Реал и Барса с ремита в кръга на Ла Лига

Реал Мадрид и Барселона не успяха да се поздравят с победи в предпоследния кръг в Ла Лига. Всички мачове днес се играха по едно и също време.

 Барселона пък вече е сребърен медалист, защото Атлетико не може да го достигне на второто място. Каталунците разочароваха срещу Хетафе - 0:0, който пък с този резултат оцеля.  Каталунците изиграха слаб мач, като положенията им бяха прекалено малко. На Шави му се наложи да разчита на нова защита, тъй като Жорди Алба бе наказан, а Пике, Араухо и Дест са контузени. Отбраната на каталунците обаче не бе сериозно затруднена.

Шампионът Реал Мадрид направи 1:1 с Кадис, като имаше късмет да не загуби. Точен за "белия балет“ бе Мариано Диас, а попадението за "жълто-сините“ вкара Рубен Собрино. Двубоят бе от много по-голямо значение за домакините, които водят битка за оцеляване. Със спечелената точка те събраха 36 в своя актив и са на 18-ото място, като имат реален шанс за спасение, тъй като са на три пункта от 14-ото място и всичко ще се реши при визитата им на Алавес в последния кръг.

  Сподели
365