Барса постигна целта си срещу Сосиедад (видео)


FUTBOL-TV

Барса постигна целта си срещу Сосиедад (видео)

Барселона постигна минимална, но важна при визитата си на Реал Сосиедад - 1:0 в мач от 33-ия кръг на Ла Лига. 

 В 11-ата минута Барселона излезе напред в резултата. След центриране на Алба отдясно, топката се озова в Дембеле, който стреля в гредата. Субелдия не се ориентира добре и не изчисти, което позволи на Френки де Йонг да центрира на далечната греда, където беше Феран Торес. Нападателят от своя страна намери Обамеянг, който надскочи защитник на домакините и с глава прати топката във вратата на Ремиро. Останаха обаче съмнения за засада, но голът бе признат.

В 28-ата минута Френки де Йонг опита коравен удар по земя, който не бе никак далеч от целта. В 35-ата минута Александър Сьорлот стреля с глава, но в ръцете на Тер Стеген.

Втората част започна с нов страхотен шанс за Реал Сосиедад. Янузай получи отляво и центрира в наказателното поле. След рикошет в Дани Алвеш топката стана мното трудна за Сьорлот, който от метър-два стреля над вратата. 15 минути преди края Феран Торес подаде за Гави около точката на дузпата, но той не успя да уцели очертанията на вратата. В крайна сметка победата бе на сметката Барса.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
364