Реал Мадрид изоставаше с два гола, но обърна Севиля (видео)


FUTBOL-TV

Реал Мадрид изоставаше с два гола, но обърна Севиля (видео)

 Реал Мадрид навакса пасив от 2:0 на полувреме и победи с 2:3 Севиля в мач от 32-ия кръг на Ла Лига. 

В 18-ата минута гостите претендираха за дузпа за игра с ръка на Диего Карлош. 20 минути по-късно обаче реферът като че ли спести червен картон на халфа на Реал Едуардо Камавинга. 

Иначе срещата започна прекрасно за Севиля. Иван Ракитич откри резултата в 21-ата минута след добре изпълнен пряк свободен удар, при който стената на гостите се разкъса и разочарова Тибо Куртоа. Само четири минути по-късно Ерик Ламела удвои аванса на андалусийци, вкарвайки на празна врата след много добри действия на мексиканския национал Хесус Корона.

В 50-ата минута Карвахал подаде към Родриго, който отлично засече, намалявайки изоставането на своя тим - 1:2.

Четвърт час преди края реферът Гилермо Куадра и ВАР отмениха гол на Винисиус Жуниор за 2:2. Повторенията обаче показаха, че по-скоро решението на съдията клони към грешно – той прецени, че бразилецът е играл с ръка, а не с рамо преди да прати топката в мрежата на Боно.

И все пак лидерът в Ла Лига стигна до изравняването. Точен беше Начо в 82-рата с първото си докосване на топката. Веднага след това Бензема даже пропусна трети гол.

В продълженията на мача Карим Бензема оформи крайният резултат с поредния си гол.

Така Реал вече има 75 точки в актива си и уверено води в класирането на първенството, докато Севиля е на трета позиция с 60 пункта.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
464