Анчелоти: Фокусирани сме върху нашата мисия


Н. Гавазов

 Анчелоти: Фокусирани сме върху нашата мисия

Старши -треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разговаря с журналисти преди мача със Севиля.

"Добре сме. Имахме време да се възстановим и да се подготвим добре за мача срещу силен съперник като Севиля. Ще бъде труден мач, но ние сме готови. Всеки мач много е важен.

Лука Модрич ще завърши кариерата си тук, в Мадрид. Идеята на всички е тази. Няма да има проблем с подновяването. Той е играч, който се грижи много за себе си и който не е имал сериозни контузии през цялата си кариера. Ако трябва да го сравнявам с някого, щях да го направя с Малдини. Те са футболни легенди.

Всеки има своето мнение. Всички отбори се тренират трудно. Всеки отбор има своите изисквания: печелете титли, играете добре, избягвайте изпаданията... Тренировките не са лесни. Трудно е, но това е работа, която обичаме да вършим.

Не се притеснявам, свикнал съм на натиск. Трябва да победим, Лигата не е свършила. Има точки до края. Всеки мач може да бъде капан. Знаем много добре силата на съперниците.

Имаме много важна цел и сме фокусирани върху нашата мисия. За мен е важно отборът да се бори за спечелване на трофеи. Реалността е такава. Всеки е свободен да казва каквото иска. Работим, за да печелим трофеи", заяви Анчелоти.

  Сподели
261