Реал Мадрид се справи с Хетафе без да си дава зор (видео)


FUTBOL-TV

Реал Мадрид се справи с Хетафе без да си дава зор (видео)

Реал Мадрид записа осма победа в последните си девет мача, след като спечели с 2:0 домакинството си на Хетафе. Отборът на Карло Анчелоти нямаше никакви проблеми в мадридското дерби и стигна до успеха без да се напряга. 

"Белия балет" пропиля няколко доста добри ситуации през първия половин час. Логичното се случи в 38-та минута, в която Каземиро вкара отблизо с глава, но заслугата беше на Винисиус. Последният центрира отляво по нестандартен начин - с външен фалц.

Второто полувреме не започна с кой знае какви положения. Феде Валверде беше близо до гол в 65-а минута, но изстрелът му отдалеч мина встрани. 3 минути по-късно Лукас Васкес гарантира спокойствие на "белите", правейки резултата 2:0 след асистенция на Родриго. 

Анчелоти дори имаше възможност да даде почивка на някои от основните си играчи. Лидерите в халфовата линия Лука Модрид и Тони Кроос останаха на резерваната скамейка, където беше и Дани Карвахал. В 74-ата минута Гарет Бейл направи дебют за този сезон на "Сантиаго Бернабеу", който го посрещна с освирквания.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
300