Барса разби Осасуна (видео)


FUTBOL-TV

Барса разби Осасуна (видео)

Испанският гранд Барселона продължава с чудесната си форма в Ла Лига и спечели с разгромното 4:0 у дома срещу Осасуна. По този начин каталунците  събраха 51 точки и излязоха на трето място във временното класиране. Осасуна е 11-и с 33 точки.

Като цяло Барса тотално доминира на терена, категорично надигра гостите си и в крайна сметка заслужено си взе победата, която е четвърта поредна за първенство.

Резултатът бе открит още в 14-ата минута, когато Видал игра непозволено в собственото си наказателно поле и съдията Бургос Бангоечеа отсъди дузпа. Зад топката застана Феран Торес, който беше точен за 1:0.

В 21-ата минута каталунците стигнаха до втори гол. Дембеле като на шега премина покрай няколкот футболисти на Осасуна и с магичен пас изведе Феран отляво. Нападателят без да се бави пусна топката покрай вратаря за 2:0. 

В 27-ата минута преднината на Барса беше класическа. Дани Алвеш проби отдясно и подаде към Дембеле. Френското крило с прецизно центриране намери Обамеянг, който от няколко метра засече за 3:0 Рики Пуч (75) оформи крайния резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
612