Барселона няма да има проблеми с Осасуна


Н. Гавазов

Барселона няма да има проблеми с Осасуна

Барселона - Осасуна
Стадион: "Камп Ноу", Барселона
Дата: 13.03.2022 г.
Час: 22:00 ч.
Съдия: Рикардо де Бургос

Барселона ще бъде домакин на Осасуна в мач от 28-ми кръг на Примера дивисион.

Каталунците се върнаха след сътресенията в началото на сезона и в момента са един от най-добрите отбори в испанския елит. Хората на Шави  записаха победа с 2:1 при гостуването на  Елче в последния кръг. Те също така са в серия от четири победи и са отбелязали четири или повече гола в три от последните си четири двубоя. Освен това каталунците загубиха само три пъти у дома през този сезон във всички турнири – и две от тези поражения бяха от Байерн Мюнхен и Реал Мадрид. В момента Барселона се намира на 4-та позиция, на 3 точки от третия Атлетико, но и с два мача в резерв.

Осасуна влиза в двубоя след домакинска победа с 1:0 над Виляреал в миналия кръг. Но тимът от Памплона бе без победа в 16 от последните си 22 срещи, а също така загуби четири от предишните си шест гостувания. В момента "Лос Рохильос" имат 35 точки и заемат 11-та позиция в таблицата за класиране, на безопасна дистанция от зоната на изпадащите, но и далече от местата, даващи право на участие в евротурнирите.

Домакините са без Балде, Роберто, Фати и Умтити, които са контузени. Гонзалес е наказан. Аресо е в лазарета на наварци, а Авила е наказан.

През декември двата отбора направиха 2:2, а последните два мача тук завършиха с разменени победи. Това показва, че хората на Арасате не са за подценяване и могат да създадат проблеми, ако бъдат подценени. И играчите на Барселона много добре знаят това. За това очакванията ни са, че домакините ще установят контрол върху играта от първия съдийски сигнал и в крайна сметка ще постигнат комфортна победа.

Прогноза: Барселона - Осасуна 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Осасуна (Арасате)
 
Ерера
   
Видал
Аридане
Гарсия
Круз
Санчес
Торо
Монкайола
Брасанач
Кике Гарсия
Рубен Гарсия
Торес
Обамеянг
Адама
Педри
Де Йонг
Бускетс
Алба
Ерик
Пике
Алвеш
   
Тер Щеген
 
Барселона (Шави)

Обоснована прогноза: Барселона - Осасуна 2:0

  Сподели
583